Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


coin meesterDe ontwikkelaar, Bitcoin Meester, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Bitcoin Meester review 2022 | Bitcoin Meester ervaringen | Financer.com Vereist iPadOS 13.6 of nieuwer.

Bitcoin Meester

Geregisteerd bij de Nederlandsche BankNadelen

Besloten vennootschap

R179378

Bitcoin Meester Ervaringen + Review - Betrouwbaar of niet?

iPad

Status

Graydon nummer

‎Bitcoin Meester

KvK:

Bitcoin Meester Review: is deze broker betrouwbaar om te handelen?

Bitcoin Meester | Crypto kopen en verkopen

Bijna 9% transactiekosten??!!!

ArticleDate of entrance

Handelsnaam:

Activiteit details

Last update: 25 October 2022 02:00

Bitcoin Meester is een 100% Nederlandse broker en actief sinds augustus 2017. Het bedrijf is dus nog een relatief nieuwe speler op de markt van de cryptocurrency. Dit betekent niet dat Bitcoin Meester een van de kleinste is, want op de site worden meer dan 200 verschillende munten aangeboden. Hierdoor heeft Bitcoin Meester het grootste aanbod van Nederland en België. Je kan dus investeren in de bekende Bitcoin, maar je kan ook kiezen voor kleinere coins met potentie zoals Enjin en Ripple. Door het grote aanbod en de goede ondersteuning in het Nederlands is Bitcoin Meester voor veel mensen de perfecte plek om te starten met cryptocurrency. Sinds de start werft Bitcoin Meester actief nieuwe klanten via bijvoorbeeld reclamespotjes en zorgen ze voor een laagdrempelige start in een toch best complexe wereld van de cryptocurrency. In deze Bitcoin Meester review duiken wij dieper in alle informatie die beschikbaar van deze broker.

Financiële gegevens

Crypto service providers

iPhone

Bij BitcoinMeester zijn op het moment van schrijven meer dan 200 cryptomunten verkrijgbaar en daarmee hebben ze een vrij ruim assortiment, zeker ook ten opzichte van andere brokers. Naast Bitcoin, Ethereum en Ripple is er ook een hele scala aan kleinere cryptomunten, zoals Zilliqa, Elrond en Nano. Daardoor is de kans klein dat jouw cryptomunt er niet tussen zit!

Mijn account Vereist iOS 13.6 of nieuwer.

Een groot voordeel is dus dat je kunt betalen met iDEAL. Bij Bitcoinmeester koop je zowel Bitcoin als altcoins heel gemakkelijk met IDEAL. Daarnaast hoef je geen aparte wallet aan te maken. Je coins verschijnen direct in je Bitcoinmeester wallet.

Vestigingsadres

Aanbieders van cryptodiensten

Bitcoin Meester, Bitcoinmeester, Bitladon

ArtikelBegindatum

Downloads

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf. U weet met wie u zaken doet en we hebben een Nederlandstalige helpdesk die u per e-mail, chat of per telefoon te woord staat.

6 beoordelingen

39963749

2. ‘Any-to-Any-functie’

Categorie

68955820

Thailandlaan 6

Statutory seat:

GraydonGo Nederland

Disclosure

Chamber of Commerce:

Combineer je buikgevoel met feiten

17,4 MB

Statutaire zetel:

Download een voorbeeldrapport

Hoge kosten

Financiële activiteiten en verzekeringen

Country:

Home

Leeftijd

Provider

In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Land:

Mijn ervaring met bitcoinmeester is…Mijn ervaring met bitcoinmeester is supper na dat ergens niet uit kwam en hen had gebeld had ik binnen notime iemand aan de line die mij goed heeft geholpen na dat ik dacht dat er een sellorder had mo...Peter Eenvoudige en overzichtelijke siteEenvoudige en overzichtelijke siteMark TIERENS De app is makkelijk in gebruik en…De app is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Compatibiliteit

Contacts

Place of residence:

Contactgegevens

De voordelen van BitcoinMeester

Menu

GraydonGo geeft toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan verlaagde tarieven. App-support

C

coin meester

More actions